Zárcsere XV. kerület 1 órán beül, garanciával.

Szolgáltatásunk a biztonság szigete, mely biztosítja az értékei és szerettei védelmét az otthona biztonságát a legmesszebb menőkig Budapest minden kerületében.

Zárcsere szolgáltatásunk minden igényt kimerítően 4 - 5 gyártó termék palettáját adja a helyszínen választékul ügyfeleinknek Mabisz minősítésük szerint a közép osztály és a felső kategória közötti szegmensek érintésével.

 

Zárcsere és a biztonság

Biztonságunk a legtöbbünk számára kiemelkedő figyelmet és komoly felelősséget igényel.
Nap mint nap az élethelyzetek során például mikor autóval közlekedünk a testi épségünk
megóvására használjuk a biztonsági övet. 

Életvitelünkhöz képest választunk autó márkát melyek különböző szegmensben védik és óvják,saját illetve családtagjaink életét.

Ahogyan a fent nevezett biztonsági eszközök a testi épségünkért szolgálnak,úgy lakásunk és értékeink védelméről a zárcsere és annak minősége szolgál.

Tevékenységünk immáron több éve veszi ki részét a maximális biztonsággal ellátott otthonok zárrendszereinek tervezésétől a kivitelezéséig.

Zárcsere szolgáltatásunk több éves tapasztalta kiváló az  Ön zárástechnikai hiányosságának és réseinek betömésére.

Zárcsere ahogy mi látjuk


A nappalok rövidebbek lesznek,lassan a fák visszavonják energiájukat a törzsbe ezzel párhuzamosan mi emberek is lassan elfelejtjük a nyári nyüzsgést.

Marad majd az Őszi és Téli hideg sötét napszakok sokasága melyet többnyire otthon melegében és családunk társaságában töltünk.

Biztonságunkat akár a nyári idényben kialakított biztonságtechnikai eszközök biztosíthatják feltéve ha gondoskodtunk róla. Ha ez elmaradt akkor sincs még késő fejleszteni otthonunk és értékeink védelmi szintjét.

Szolgáltatásunkat a nap minden órájában igénybe veszik ügyfeleink akár értékvédelmi akár személyvédelmi szempont a kérdés. Harcban állunk az élet minden másodpercéért.

Futunk rohanunk, hogy az összes létező élményt átéljük, hogy a legtöbbet hozzuk ki az örök fiatalságunkból, ami legalább a nyugdíjunkig, már ha feltételezhető hogy lesz ilyen és legfeljebb az első infarktusig el is tart.

A fogyasztói társadalmak élménygenerációi maximális fordulatszámon pörögnek, ahogy azt a reklámokból gyermekkoruktól kezdve tanulták. Ne felejtsük el,hogy megpihenni ugyan olyan fontos ám legalább ilyen fontosnak tartom,hogy azt senki és semmilyen külső tényező meg ne zavarja.

A nap minden órájában biztonságossá,élhetővé teszünk egy egy otthont Budapest területén!

Élvezze Ön is a biztonság nyújtotta kényelmet és felhőtlen pihenést melyet Zárcsere szolgálatunk tesz teljesebbé.

 

 zárcsere a nap minden órájában Zárcsere 3 azonos méretben

 

Zárcsere mindennapjainkban

Szakmai tapasztalatunk nem kizárólag a zárcsere műveletekre hagyatkozik,az eltelt időszak alatt megannyi ajtónyitás, zárszerelés, munka folyamatot végeztünk melynek során a fel lelt zárástechnikai alkalmazásokból merítünk és választunk termékeket melyeket így komplex védelmeként állítunk csata sorba az értékek védelme szempontjából.

Az az elvet követjük,hogy minden egyes zárcsere személyre szabott biztonság kell,hogy legyen hiszen minden ügyfelünk a saját maga módján és annak anyagi hátterével tudja támogatni az értékei védelmét.

Megkereséseink során a helyszíni tanácsadást részesítjük előnyben hiszen hiába ajánlunk magas minősítésű és profi zárcserét minden esetben a bejárati ajtó záródási pontjai és a zárbetétet körülívelő biztonsági eszközök határozzák meg a védelem mérték egységét.

A vagyonvédelem szempontjából erre a szegmensre gyakorolunk hatást, minden ügyfelünk figyelmét arra tereljük ,hogy ne tegye ki értékeit a külső hatásoknak.

Fejlődést kell produkálni az otthonunk védelme érdekében épp úgy ahogy az évszakokban cseréljük ruhatárainkat,illetve ahogyan állandó folyamatként újítjuk fel,cseréljük le bútoraink.

Zárcsere élethelyzetekre

Zárcsere szolgáltatásra szükség lehet ha ellopták lakás kulcsát, ha a kulcs elforgatásakor nehezen működik, szorul,a zárbetét, ha illetéktelen kezébe került a lakás kulcsunk, ha ki akarunk zárni az életünkből és otthonunk szférájából bizonyos illetőket, ha a bejárati ajtónk nem nyitható illetve nem zárható és nem utolsó sorban ha új ingatlant vásároltunk.

Az esetek többségében fontos a zárbetétek minőségének megválasztása hiszen a fent nevezett ok,
okozatok megkövetelik a biztonságos otthon kialakítását,melynek fő mozgató rúgója lehet a zárbetét és annak minősége.

Természetes hogy más módon kell védenünk egy olyan ingatlan bejárati ajtaját melyet a belső tér felújításakor több mester használ és adják kézről kézre az ingatlan kulcsát. Abban az időben még a felújítás folyik,hanyagolható a magas minőségű zárástechnika alkalmazása.

Ám amint véget ér a belső terek kialakítása attól kezdve csak és kizárólag a felhasználó egyéni légkörét kell biztosítani, a családunk szféráját elzárni a külvilágtól,úgy vélem ez a legfontosabb tényező a zárcsere folyamatok körében.

Zárak cseréje szolgáltatásunkat ajánljuk nem egy életre hanem külömböző élethelyzetekre.


Bűnözési térképünk

Bűnözési térképet mi is szoktuk fel állítani,például a városi kerületek betörési bajnokságban, ha össze akarjuk hasonlítani kerületeket akár a városrészeket, vajon melyikben jobb élni. 

Nyilvánvaló a térkép és az adatok korlátai ellenére elég alapos az elemzés, ráadásul most a legfrissebb, 2014 évi  adatok is felkerültek rá.

Szóval csak egy pillantásra vagyunk és megtudhatjuk, mennyi bűneset történik felénk,több
lakást ,bejárati ajtót törnek fel a környékünkön, mint a szomszéd és vonzás kerületben,vagy
kevesebb értéket lopnak el mint egy várossal odébb. 

Kerületi bűnözési adatok

Bűneset száma 275  

  Ezer lakosra jutó bűnesetek száma    (2013) Ezer lakosra jutó bűnesetek száma (2014)

 

XV. kerület  lakói  68.550                 3,94                                                         4,86            

 

Ezekböl az adatokból tisztán látható,hogy van mit javítani Budapest XV .kerület Újpalota kerületében a közbiztonságon és vagyonvédelmen akár egy zárcserével kezdve.

Ám ne várja meg míg Ön helyett cselekednek inkább tegyen lépéseket a saját biztonságáért!

Minden esetben zárcsere szükséges ha:elmúlt 5 - 8 éves a zárbetét ,ha túl sok kulcs másolás lett hozzá rendelve,ha illetéktelen kezébe került a kulcsa,ha nem megfelelően müködik,és nem utolsó soban ha a zárbetét értéke elenyésző a lakótérben tárolt értékekhez képest.


Szolgáltatásaink átfogóak

Minden Zárcsere problémára azonnali megoldást nyújtunk.

Zárcsere szolgálati gépjárműveink a legmagasabb felkészültséggel állnak rendelkezésre a helyszínen melyből négy - öt termék gyártóinak szortimentje elérhető.

Kiváló szakmai kapcsolatokat ápolunk a Magyarországon a biztonságtechnika területén elérhető képviseletekkel ezáltal versenytársainknál alacsonyabb áron tudjuk kínálni szolgáltatásainkat és egyes termékeinket.

Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül végezzük munkáink az év minden napján érdeklődjön éjjel nappal az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről.

Fújhat szél vagy eshet az eső zárcsere szolgálatunk éjjel nappal elérhető!

Zárcsere szükségessége

Zárcsere szegmensében nem lehet bízni a szerencsében, hiszen a lakás tulajdonosának mindig szerencséje kell, hogy legyen az illetéktelen behatolókkal szemben, míg a betörőknek csak egyszer.

Fel kell állítanunk egy biztonságtechnikai védvonalat melyet igenis bármilyen típusú ajtónál alkalmazni lehet, melynek gyakorlatilag ellen kell állnia összes behatolási módszernek akár elektronikus védelmi rendszerek összekapcsolásával.

Családunk, értékeink , ingóságunk,védelme érdekében létre kell hoznunk egy magasabb védelmi rendszert amely képes ellenállni különböző erejű és méretű behatásra.

Érthetetlen számomra az a tény is, hogy igen sok otthon esetében beszélhetünk elavult értékek megóvására alkalmatlan zárakról, és bejárati ajtókról attól függetlenül, hogy igen sok érték van az ajtók mögött. Óriási mértékű progresszivitás kell a biztonságtechnika terén.

Sokan azt gondolják laikusként, hogy egy új lakásba költözésnél, illetve tulajdonos váltásnál elég egy zárcsere amelyet különböző barkácsáruházakban elérhetünk, és már megvettük a biztonságot egy életre. 
Kutatások szerint a lakás tulajdonosok és lakók körében 77% ban található valamilyen szúró, vágó, eszköz melyet a felhasználók egy esetleges illetéktelen behatoláskor használnának.

Kimutatások szerint a lakás tulajdonosok és lakók 13% ban alakítanak ki olyan védelmi rendszer lépcsőzetet melyet a "Reszkessetek betörők" című filmben láthattunk.

Úgy gondolom, hogy Budapest területének nagy részében nem megfelelő biztonsági besorolással rendelkező eszközök működnek.

Ha ezen a tényen változtatni tudunk és merünk, nem lesz szükség a fent megjelölt életek kiontására alkalmas néhol barbár eszközök használatára nem utolsó sorban nem kell törnünk a fejünket különböző akadályok kialakításán a lakásunkon belső terén.

Ezek az elméleti adatok természetesen eltérhetnek a gyakorlatban lehetséges kimenetelektől, de mindenképpen sok tapasztalatot tartalmaznak.

Ebben a szegmensben is évről évre komoly előre lépés van jelen a fejlődésben mint a gyártók részéről és sajnos azt kell mondjam, hogy az illetéktelen felhasználok részéről is párhuzamos kép kerül kimutatásra.

Ezért érdemes időnként fejlesztenünk a biztonságtechnika eszközeink szintjén úgy mint ha azt az autó vásárlás vagy egy ruha kollekció terén tennénk.

 

Tevékenységi köreink :

 

ZÁRSZERVIZ ÉJEL- NAPPAL

ZÁRSZERELÉS MINDEN TÍPÚSU AJTÓRA

AJTÓNYITÁS KÓRTOL ÉS TIPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

ZÁRCSERE AZ AJTÓK SZÉLES SPEKTUMÁBAN

LAKATOS MUNKA AKÁR A HELYSZÍNEN

ZÁRLAKATOS FELADATOK ELVÉGZÉSE

HEVEDERZÁRAK SZERELÉSE AJTÓ TIPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

 

06 70 272 77 73 Zárcsere XV. kerület

Társoldalaink: 

 

Linkek:

Termékeink:

 


 Assa Abloy zárcsere Cisa zárcsere CR zárcsere Dierre zárcsere

 Kale zárcsere Keso zárcsere Viro zárcsere Mauer zárcsere

 Mottura zárcsre Mul-T-Lock zárcsereRoto zárcsere G-U zárcsere 

 Amig Jis Tesa  Abus 

Képek:

 

zárcsere XV. kerület

Szolgáltatási területeink:

 

Újpalota, Pestújhely, Rákospalota

 

 

 

Zárcsere24 órás szolgálat

Zárcsere/Zárszerviz/Zárszerelés/
Budapest I-XXIII.kerület Non Stop
zarszerviz24@mail.com
06 70 272 77 73 Non Stop